Tillbaka till verkligheten

Jag och Magnus är tillbaka från vårt äventyr nere i Pyreneérna.

Andorras högsta berg bestegs, däremot fick vi ändra om planen lite när det gäller Kataloniens högsta topp. Vi hann helt enkelt inte med den (Berget står ju kvar).

Pyrennéernas högsta berg däremot stod vi på toppen av, var verkligen värt all smärta.

Ska läämna en längre reserapport så småningom då jag inte hinner just nu, är som sagt tillbaka i verkligheten med skola och annat som ska göras.

Några bilder finns upplagda på facebook, så kolla in dom om du inte sett dom redan...

Tack och bock

Mat...

En massa mat var det ja....

Mat för en vecka i Pyrenéerna

I morgon lördag åker jag och Magnus till Pyrenéerna.
Vi lovar att vara försiktiga och ha förnuftet med oss :)

På återseende om en vecka!

Tack och bock

Tips?

Någon som har tips på vad man bör se och göra i Barcelona förresten? Jonna du har ju varit där!
Vi kommer bara vara där en dag så vi har inte tid till att flänga runt för mycket....

Spikmattan är här...

Här är min Spikmatta!

Min spikmatta

Testade den en liten stund i går kväll, och det var speciellt.
Till en början gör det ganska ont, men efter några minuter så är det riktigt skönt.

Får utvärdera den mer senare...

Igår var även jag och Magnus och inhandlade nästan all mat vi ska ha med oss på lördag.
Det blir mycket mat att släpa på.

06.00

06.00 gick jag upp idag för att dra på mig vandringskängorna och den tunga ryggsäcken, sedan gick jag 2h i rakt ut i skogen upp och ner för branta backar m.m. Anledningen till det var för att vänja in benen att gå i tuffare terräng och för att vänja in fötterna ännu mer vid kängorna. 

Jag har varit ute ett par gånger tidigare i veckan också, och nu har jag lokaliserat några ställen där jag kommer att få skavsår (har redan fått ett par). Bra att ta reda på det innan själva vandringen börjar så man vet vart man ska tejpa, plåstra och "compeeda" någonstans =)

 Fanns förresten en anledning till varför jag gick upp kl 06.00, jag försöker vänja mig att gå upp tidigare och tidigare. Nere i Pyrenéerna är tanken att jag och Magnus ska vandra så länge solen är uppe. Vi har på våra tidigare äventyr vandrat ner för kilometerlånga blockhav i kolsvart mörker efter toppbestigningar (vilket kanske inte är att rekomendera), detta är något vi nu hoppas på att undvika. Vi kommer sätta kl på 04.00 - 04.30 varje morgon för att göra oss i ordning och komma iväg tidigt. Visst det kommer var lite mörkt första timmen som vi går, men det gör inte så mycket då det är värt det när sedan solen långsamt kryper upp över bergen och värmer oss, det lät väl fint :) Sen kommer vi fortsätta att gå och gå tills solen nästan gått ner, då vi sätter upp tältet och lagar middag. Det är planen i alla fall, och som jag tidigare sagt, så blir det inte alltid som man tänkt sig...

Tack och bock

Sport Campus Sweden!

I går kväll var det uppstartsmöte inför hösten i Sport Campus Sweden som numera Haninge Idrottscampus heter.
Snacka om att det börjar hända saker där nu, totalt ca 60 st elitidrottare i massa olika sporter. Alltid lika inspirerande att gå på dessa möten och vistas bland VM-, EM-, NM- och SM Gulds innehavare. Tror inte att det är många som inte tagit medalj på SM eller liknande där.

Efter mötet körde jag mitt första Styrkepass (väldigt lätt då jag fortfarande är sjuk) för hösten.
Totalt var vi 10 st som tränade där från campuset, allt från brottare, boxare, taekwondo till löpare och orienterare.
Superkul att träna med folk från andra idrotter!

I och med "Idrottscampuset"  så kan man anpassa sina studier vid högskolan eller på komvux.
Man ska satsa både på att bli bäst i sin idrott samtidigt som man i egen takt skaffar sig en akademisk utbildning.

Förtur till egen studentbostad (så fick jag min lägenhet) ges och bra träningsanläggningar finns nära till hands. Stipendier, utvecklingssamtal och aktiv karriärrådgivning får vi under vägen. Dessutom finns ett team av duktiga idrottsmedicinare som håller oss hela, friska och på gång i träningen.

Är du elitidrottare och pluggar i sthlm sök till Sport Campus Sweden!

Conrad kan man lita på!

Japp, Conrad kan man lita på!

Dom beställda isyxorna och stegjärnen levererades för en liten stund sedan till min dörr.
Beställde dom på nätet från ett Tyskt företag som hette sportConrad.
Billigt var det och snabbt kom grejjerna, kan väl knappast bli bättre va? 

Stegjärn och isyxa

Sammanfattning av säsongen 2008

Kom på att jag inte sammanfattat min säsong 2008 som jag tidigare skrivit att jag skulle göra.
Så här kommer den!

Då jag under våren brottades med en massa skador och en riktigt dålig motivation som jag aldrig tidigare haft så var förutsättningarna inte de allra bästa. Visst tränade jag lite grann (2-5 pass/vecka), men det var i princip 0 meter löpning Ska ärligt säga att jag bestämde mig för att jag skulle försöka tävla och strunta i alla smärtorna den sista veckan i juni. Därefter dröjde det inte länge innan jag körde mitt första banpass den 2 juli.

Det kändes rent ut sagt förjäkligt att köra det första passet. Ingenting stämde, snabbheten, fotisättningen, uthålligheten tekniken och rytmen var som bortblåst.

Den 5 juli sprang jag 800 m i Västerås, ett lopp där det blåste ganska mycket och där jag bara låg i rygg på en konkurrent. Var väldigt nervös och osäker inför loppet, men efteråt fick självförtroendet en lite kick då jag vann loppet.

Den 8 juli var det dags för 400 m (mitt första på 4 år), loppet sprang jag mest för att det var en kul grej och för att jag kanske skulle få upp lite fartkänsla (vilket jag absolut inte fick). Vann mitt heat.

Den 18 juli åkte jag till Gävle för att för första gången tävla i staden, distansen var återigen 800 m. Efter ett hårt intervallpass några dagar tidigare så var benen otroligt tunga. Detta loppet hade jag i förväg bestämt att jag skulle ta täten och sen bara köra tills det tog stopp. Vilke jag också gjorde, fick en rätt stor lucka mot bakomvarande vid varvningen. Upp mot 600 i motvinden känner att jag är väldigt trött och att några bakom har fått kontakt. Ut på upploppet orkar jag hålla emot nätt och jämt så att jag kunde ta 3:e raka segern. Trots lite sämre tid än i Västerås gjorde jag ett betydligt bättre lopp här.

DN galan sprang jag den 22 juli, som alltid är det roligt att springa på stadion. Min segersvit bröts tyvärr här men kände att här började formen att infinna sig.

Karlstad GP, Sveriges bästa GP gala. Solen skiner tamejtausan här varanda gång jag tävlar här! Kapade årsbästa ytterligare några tiondelar, vann dock inte loppet.

Mitt 6:e lopp på mindre än en månad visade sig vara det bästa loppet som jag sprang, tyvärr inföll toppen en dag för tidigt. Det var i SM försökena den 1 aug som jag vann mitt heat, något överraskande med tanke på att jag absolut inte var i någon speciellt bra form.

Dagen efter var det dags för final (som jag tidigare skrivit en del om). Där lyckades jag inte överträffa försöksloppet utan fick nöja mig med en hyfsad ok 7:placering.

På det stora hela är jag nöjd med säsongen med tanke på vilka förutsättningarna varit.
Nedan ses mina lopp med tider och betyg (utefter känslan i kroppen kopplat mot tiden).

Västerås - 1.54.38 betyg 7/10
Sollentuna GP - 51.45 betyg 5/10
Valbo Games -1.54.53 betyg 8/10
DN Galan - 1.53.21 Betyg 7/10
Karlstad GP- 1.52.83 Betyg 6/10
SM försök - 1.51.45 Betyg 10/10
SM final - 1.51.48 Betyg 8/10


Totalt sprang jag alltså endast 7 lopp i Somras varav 6 st 800 m och 1st på 400 m. En titt på hur jag har tävlat (banlopp, inkl stafetter) tidigare säsonger ser ut såhär:

2002 - 15 st
2003 - 15 st inkl 2 st inomhus
2004 - 12 st
2005 - 7st inkl 3 st inomhus
2006 - 13st
2007 - 10st
2008 - 7 st

Efter att studerat hur många lopp jag sprungit så kan jag konstatera att jag tävlat väldigt lite!
Inget snack om vad jag behöver för att utvecklas ytterligare, mer löpning i kroppen och fler tävlingar!

Snart startar jag upp inför säsongen 2009...


Fler bilder

Här kommer bilder på Pica d Estat´s  och Pic d Aneto också, det är på den sista toppen som vi kommer att använda våra stegjärn och isyxor...
Planering inför Pyrenéerna

På lördag bär det iväg till Pyrenéerna,  och som så många gånger förr är det jag och Magnus som som drar iväg på äventyr. Om allt går planenligt ska vi bestiga i tur och ordning Andorras högsta berg (Coma Pedrosa 2946möh), Kataloniens högsta berg (Pica de Estat´s 3141möh) och slutligen Pyreneernas högsta berg (Pic de Aneto 3404möh).
Efter att Aneto bestigits är tanken att vi ska åka buss till Barcelona för att tillbringa sista dagen där. Men det är bara en tanke, saker och ting brukar nämligen inte bli riktigt som tänkt när vi är iväg...

Planeringen har pågått under en längre tid,  men det var först idag som vi slog våra kloka(?) huvuden ihop och satte oss ner för att kunna lägga upp en tidsplan över hur långt vi måste gå varje dag, vilka leder vi skall ta osv...

Efter att studerat kartorna vi beställt så kan vi inte annat än att säga, "det här kommer bli lite tufft att hinna med"
16 mil på 4 vandringsdagar skall hinnas med. Då skall det tillägas att vi har 20 kg vardera på ryggen, pyrenéerna är inte speciellt platt utan flera 1000 höjdmeter måste avverkas varje dag plus att luften är något tunnare än på havsnivå.
Vi kommer alltså att få slita en del, det kommer att vara jobbigt, men jag gillar det!

Ju jobbigare det är att göra något, desto mer kan man njuta efteråt när man klarat det! Har jag inte rätt?

Nedan ses en bild av Andorras högsta berg Coma Pedrosa som tydligen skall vara väldigt enkelt att knalla upp på...


Bilder tagna av nya kameran...

Fick ju hem min nya kamera i torsdags, gick ut och testade den på en gång.
Utan att inte kunna så speciellt mycket om fotografering och om vilka inställningar
man ska ha så blev bilderna ganska fina. Här är några bilder som jag tog...

Första bilden med nya kameran, ca 1 km från min lägenhet...

Sepiabild övre lilla rudan

Den här lilla krabaten satt och tittade på mig ett tag...


En spikmatta, kan det vara något?

Ja det kan man undra, har länge funderat över att köpa en spikmatta eller akupressurmatta som det heter med ett finare ord. Men jag säger spikmatta då det låter lite häfigare.

Denna matta ska tydligen vara nått helt fantastiskt, kolla in hemsidan här


"Spikmattan lindrar värk, stelhet, stress och sömnlöshet.
Utvecklad enligt 1000-åriga indiska traditioner."


På hemsidan kan man gå in på kundkommentarer i menyraden till vänster och läsa vad kunderna skriver om mattan, nedan följer ett litet urval.

"När jag lägger mig på mattan sticker det först en aning i kroppen, men efter ett par minuter känner man hur musklerna slappnar av och den stickande känslan övergår till en känsla av välbehag. Efter 20 minuter har spänningarna i kroppen släppt och du är totalt avslappnad. Jag brukar därför ligga på spikmattan en stund på kvällen innan jag går och lägger mig. Efter en stund på mattan somnar jag sedan direkt när jag går och lägger mig"

"Vill bara skriva lite hur Akupressurmattan hjälpt mig. Första gångerna tyckte jag att man kände spiken o låg en liten stund. Jag har både fibromyalgi o reumatism och den är bara så bra. Jag har mycket värk. Svårt o sova om nätterna blev nästan outhärdligt. Va alltid trött att ständigt va vaken o ha ont. Nu ligger jag på denna 1-2 ggr i veckan. Antingen får jag sätta klockan eller väcker min man mig efter 45 min. Tar väck den sen somnar jag direkt o sover hela natten. En underbar känsla att man är utsövd när man vaknar.
De pengarna den kostar är en droppe i havet mot all värk jag slipper på natten o får sova"

"Jag måste först börja med att säga Vilken fantastisk grej!!! :o) Är lyrisk över min spikmatta, även om jag från början inte begrep HUR jag skulle klara av att ligga på den mer än en minut!!! Numera sover jag på den en halvtimme varje dag och jag känner STOR förbättring i min värk och min allmänna sömn har också blivit mycket bättre. Min granne kallar mig för Fakiren :o) "

Behöver jag säga att jag beställt mattan? Jag har ofta sömnproblem, ont i ryggen, är stressad och har ständigt träningsvärk. Ska bli intressant att se om det ger något resultat.

Självklart återger jag resultaten här!

Varför heter min blogg som den gör?

Många andra bloggare har ganska kul namn på sina bloggar, namn som i alla fall jag undrar varför dom har döpt bloggen till just det namnet? Finns det en speciell anledning? En historia bakom? Eller är det bara ett spontant namn?

Jag tänkte förklara mitt val av namn, några som känner mig har säkert redan listat ut det.

Runandroxtothetop betyder:

Run - Säger sig självt, jag är elitlöpare som tycker om att springa tills mjölksyran sprutar ur öronen.
Rox - Mitt favoritband är Roxette därav rox, hoppas på en turné snart!
Tothetop - Mot toppen, symboliserar mitt intresse, min längtan och min iver att få bestiga bergstoppar. Kan också ses som att jag siktar mot toppen inom Löpningen.

Där har ni min story bakom mitt bloggnamn. Vilken är er story?

Bild från Sthlm kanotmaraton!

Har hittat en bild på mig och Magnus när vi körde Stockholm Kanotmaraton den 30 aug.
Som synes är vi något osynkade =)

En funktionär skrek kommentaren "Ni har aldrig funderat på att paddla i takt eller?"
Varpå jag svarade med lite ironi i rösten "Nej vi provar en annan taktik!"
Det gjorde vi ju egentligen inte, såklart att man kommer ur takt lite, speciellt när man som vi bara paddlat två gånger tillsammans innan tävlingen.

Detta var min första tävling någonsin i kajak, visst tusan var det jobbigt, jag mådde skitdåligt efteråt, frös och hade ont i hela kroppen. Men känslan efteråt att man klarat det är riktigt skön! illamåendet går ju över, men känslan att man fixade det finns kvar!

Jag och Magnus på Stockholm Kanotmaraton, något osynkade vid bildtillfället...

Vill du se fler bilder från tävlingen kan du göra det på:
http://www.kanotmaraton.com/Pictures.aspx
Där kan du även läsa mer om vad Sthlm kanotmaraton är för något, titta på resultaten och banan vi paddlade.

Kan verligen rekomendera att hyra en kajak och paddla ut i vattnet runtom Stockholm, det är väldigt vackert från vattensidan!

Profilering?

Har kikat runt på en massa bloggar nu under kvällen (i synnerhet de mest lästa och mest aktiva), och väldigt många profilerar sig inom ett specifikt intresseområde och tipsar och visar upp allt möjligt.  

Jag tänkte att hur kan jag profilera min blogg? Vad kan jag tipsa om?
Vad tycker jag är intressant att läsa om? Vad tycker jag dom som läser här borde få läsa om?
Svaren är enkla, jag älskar att läsa om (extrema) äventyr och expeditioner runt om till avlägsna plaster på vår otroligt vackra planet, vidare tycker jag om friluftsliv i alla de former och ser mer än gärna på häftiga naturbilder.

Så i fortsättningen kommer jag styra mer fokus mot friluftsliv och visa i mitt tycke häftiga bilder på både vackra platser jag besökt och plaster jag gärna vill besöka. Ingen tycker väl egentligen att det är speciellt kul att läsa om vad jag gör i plugget tex? Eller vad jag gjort under dagen?

Så bort med en massa vardagstjafs och in med lite dagdrömmande om både mina verkliga och mina fiktiva äventyr istället!

Desssutom kommer jag att under hösten styra in bloggen lite mer mot min idrottsliga satsning än vad jag tidigare gjort, beskriva hur jag tränar, hur formen är, vad jag äter och inte äter, lägga ut träningsbilder m.m. Alltid roligare med bilder!

Slutligen kommer jag slänga in lite kunskap i det hela, med målet att sprida lite allmänbildning(inom de flesta områdena) till besökarna (även fast ni redan är så begåvade). Alla vill väl vinna när man spelar TP eller? Jag tycker att man bör lära sig något nytt varje dag:)

En liten sammanfattning om varför jag vill skriva om de ovanstående är för att jag vill inspirera människor att ge sig ut på egna äventyr, ut och röra på sig bort från TV och dator (varför sitter du här och läser? Ut och spring med dig :)

Ok, någon kanske tycker detta är lite töntigt. Men det bryr jag mig inte så mycket om. Huvudsaken är att jag tycker att det är kul att skriva om det jag lägger ut, för det har det inte varit hitills, det har mest vart en plåga (därav de ej så frekventa uppdateringarna),  "just det, jag kanske borde uppdatera bloggen". Blä!

Jaja, här kommer en lite små häftig bild på mig ifrån i höstas när jag och min kompis Magnus var i skottland. På bilden är jag nästan uppe på toppen av Storbrittaniens högsta berg Ben Nevis.


Jag ska åka till Kaliningrad!

Kaliningrad, vart fan ligger det kanske någon tänker?

Jo Kaliningrad (oblast) är en liten rysk enklav mellan Polen och Litauen, inte ett ställe man besöker i första hand precis=)
Visum måste sökas och en del annat fixas först innan avfärd. Det ska sägas att jag åker dit med min klass, just nu läser jag en kurs som heter politisk geografi. Då är Kaliningrad en bra plats att åka till. Området är lite speciellt  och intressant ur en politiskgeografisk synvinkel då landet är helt avskuret från ur-modern Ryssland och ligger omringad av EU-länderna Polen och Litauen. Inte lätt att dra en motorväg mellan de länderna genom Kaliningrad precis...

Formodligen åker vi färja från Nynäshamn - Gdansk för att hyra buss där och vidare för en veckas exkursion. Tycker det ska bli superintressant att åka dit. Som alltid när man ska åka någonstans så sätter man upp bilder och förväntningar i huvudet, mina bilder ser väldigt smutsiga och gråa ut., med mycket rysk betong. Och vår handledare som varit där ett par gånger säger att det också ser ut så där men att det skett förbättringar varje gång som han varit där.

Kaliningrad var fram till 1945 i tysk ägo hette Königsberg, vilket var rikt och välbärgat.

Staden blev under andra världskriget fullständigt lagd i ruiner. Efter andra världskriget ockuperades Königsberg av Sovjetunionen. Stadens invånare blev fördrivna och många mördades av Röda armén som på så sätt hämnades Nazitysklands framfart i öster. År 1946 blev regionen en del av Ryssland och Sovjetunionen och namnändrades till Kaliningrad efter Michail Kalinin. Sovjeterna byggde själva upp staden med en väldigt väldigt rysk touch. Kaliningrad var fram till Sovjetunionens fall 1991 -1992  huvudbas för den sovjetiska Östersjöflottan. Det var efter Sovjetunionens fall som den lilla landmassan öppnades för turister igen.

Tack och bock


Har köpt en del prylar på sistone...

Bland annat en ny pulsklocka:
http://www.loplabbet.se/system/search/product.asp?id=421

Känner att jag borde köpt en ny för länge sedan, detta är ingen värstingmodell men räcker åt mig så länge, den har de funktioner som behövs,
Fick  dessutom en väldigt shysst rabatt på klockan av Olle, 30 % =)

En ny digitalkamera från panasonic:
http://www.panasonic.se/servlet/PB/menu/1249800_l15/index.html

Beställde kameran sent i tisdags kväll av cyberphoto.se och kunde igår lunch gå och hämta ut den. Snabb service!
Och sen att det låg en Mars Deligth chokladbit i kartongen när man öppnar den gör ju inte saken sämre, fjäsk gillar jag!
Kommer definitivt att handla av dom igen. Ska tilläggas att jag inte åt chokladbiten då jag inte äter godis mellan nyår och jul. Kommer därför spara den som en liten julklapp till mig själv.

Bilder  från den nya kameran kommer att läggas in här och på facebook så småningom, så håll utkick=)

Sen har både jag och Magnus köpt varsin isyxa och varsitt par stegjärn på nätet från sportconrad i Tyskland, förhoppningsvis kommer grejerna innan vi sticker iväg till pyrenéerna om 8 dagar.


"Madicken, säg om du är död"

Fastnade framför Astrid Lindgrens Madicken...

Det var avsnittet där Madicken får för sig att försöka flyga med hjälp av ett paraply som jag såg, hon hoppar ned från ett tak med ett paraply och blir liggandes på marken till synes livlös. Varpå lillasyster Elisabeth tror att madicken dött och ropar "Madicken säg om du är död?!
Jag tycker det är så bra =)

Till er som inte kommer ihåg det avsnittet så kan jag berätta att Madicken klarade sig undan med en hjärnskakning och alltså inte dog!

Undrar om det någonsin kommer göras lika bra barnprogram som Astrid Lindgrens....Jag tror inte det.

Stockholm Kanotmaraton

Min och Magnus lilla galna idé som vi fick vid midsommar genomfördes i lördags med oss på startlinjen.
Vi hann bara med två gånger alá 1 timmes träning innan loppet skulle vi köra de 30 km runt om i Sthlm.

10 min innan starten skulle skjutas av var alla tvungna att sitta i kajakerna, 10 min innan starten kom jag och Magnus till startområdet för att hämta ut nummerlappar, gå på toaletten och fixa det sista med kajaken. Det brann lite i knutarna om man säger så. Men vi kom iväg tillsammans med över 100 andra kajaker, något trångt.

Taktiken var att ta det ganska lugnt i början och "hänga våg" på andra k2:or när tillfälle gavs. Det går nämligen betydligt lättare då, vattenytan är redan bruten och vi bakom får lugnare vatten att paddla i. Vädret var soligt men något blåsigt, speciellt ute på riddarfjärden och ulvsundasjön då vågorna gick rätt höga. Då var det rätt skönt att sitta i våran breda Albatross XL. Det var dock inte kul att paddla XL under resten av loppet då den är väldigt trögpaddlad.

Efter ungefär 1 timme började den hårda sitsen att göra sig påmind, vi fick väldigt ont i baken och benen!
Hur som helst varvade vi på ca 1.32.30, något efter dom 1.30 vi tänkt oss (målet vi hade var att klara det på 3 h).
Ut på andra varvet var det inte lika många kajaker att brottas med, vilket var rätt skönt. Nu brottades vi bara mot vågorna, mot vår egen smärta och trötthet (det lät bra va?). Men det var faktiskt så det var. Flåsmässigt var det inget problem, man blir inte flåsig av att paddla tre mil, man har inte de tempot.

Stärkta av Linas Hejarop maxade vi igenom Karlbergskanal mot mål, det var två trötta killar som passerade mållinjen på 3.11.03! Vi klarade inte det uppsatta målet, men hey vad gör det. Vi kom iallafall iväg och gjorde det vilket såhär i efterhand när alla smärtor är borta var grymt kul!

Vi slutade på en 5:e plats av 12 startande k2:or på långa banan. Det är vi ganska nöjda med, skulle vi bara varit med i starten kanske vi skulle vunnit....haha eller inte.

Tack och bock


Kanske uppdatering vore på sin plats

Nu har jag hamnat i en ej uppdaterande period igen, men till mitt försvar får jag skylla på att det har varit hektiska tider + att jag har haft problem med internet på min nya dator. Till min stora förvåning har min gamla dator kommit igång igen, så det är den  som jag skriver på nu.

Vad är det som varit så hektiskt då?
Jo, det stavas Midnattsloppet. Två veckors slit med Midnatsloppet.

I Midnattsloppet får alla en NIKE t-shirt som springer, denna t-shirtutlämning sker i Stadiumbutiker, varav jag har varit ansvarig för först Drottninggatans butik i Sthlm och sedan Fredsgatans butik i Gbg.

Till min hjälp på Drottninggatan hade jag Glenn, Jonas, Elin och Emma. Ett grymt bra team!
Glenn bodde hemma hos mig hela veckan, superkul med tanke på att vi träffas så jäkla sällan.
Arbetsdagen började kl 08 med frukost på hotell globen och slutade sedan strax efter kl 19. Lunchrast var det inte tal om, vi åt i omgångar bakom våra hyllor. Vid hemkomst kl 20 gick jag och Glenn för att träna, med andra ord full fart från morgon till kväll.

Lördagen blev än mer hektisk än övriga dagar. Start kl 09 med mål kl 00. Däremellan var det jobb,jobb,jobb. T-shirt utlämning mellan 10-18, därefter kasta sig till Zinkensdamms IP i taxi för att stå i Infotältet. Sedan möta upp elitlöparna i målet , få fram resultatlistor som underlag för Lasse Kinch på scenen så han kan utföra prisutdelningen.

Glenn sprang även loppet på den efter förutsättningarna mycket bra tiden 38.51!

På Sveriges framsida lockade det första Midnattsloppet ca 7500 anmälda, Jag, Lina och Linus flög ned för att sedan med taxi åka till hotell Panorama som vi skulle bo på under veckan. Lyx kan man inte få för mycket av =)

När det gäller t-shirtutlämningen i Gbg blev den rena semestern mot den i Sthlm. Tyvärr var det inte de bästa medarbetarna jag fått att tillgå till min butik...Men det gick ganska bra ändå. Enda problemet vi hade att brottas med var egentligen att t-shirtarna var väldigt små i storlekarna, vilket inte uppskattades av löparna. Jag förstår dem!

Efter t-shirtutlämningens stängning upprepades proceduren i Sthlm mot den skillnaden att jag gick till Heden istället för att åka taxi. Sen hann jag Lina och Linus även njuta av en dyr middag, istället för funkismat :)

Vi roade oss också i Göteborg;

Måndag kväll - Bio - Indiana Jones - Betyg 1 av 5. En Indiana Jones film innehållandes ailiens är inte bra, se den inte!

Tisdag kväll - Liseberg med Lina och Linus- Betyg 4 av 5. Liseberg har blivit dyrt, men det är så vansinnigt kul att det får kosta! Under kvällen vräkte regnet ned, vilket kanske inte var jättekul, men det medförde extremt korta köer och på vissa attraktioner inga köer alls, vilket betydde att vi fick åka en massa!

Onsdag kväll - Landskamp mellan Sverige och Frankrike - Betyg 3 av 5. Sverige spelade bra trots förlust med 2-3. Det är kul att gå på Landskamp, men ett halvtomt Ullevi en kylig augustikväll är inte helkul. Dåliga platser hade vi också.
 
Torsdag kväll - Middag med Sverker - Betyg 5 av 5. Sverker är Sverker! Grymt kul och god mat!

Fredag Kväll - Middag hemma hos David och Sara, tot 8 personer. Betyg 5 av 5. David är Kock och bjöd oss på en tre rätters middag som var suveränt god.  Dessutom drack jag mig lite lagom berusad på rödvin =) Roligaste kvällen på hela veckan. Tack David!

Lördag kväll - Jobb fram till 01.30 - Betyg 1-5 av 5. Ibland var det riktigt kul, ibland ville man bara sjunka ned genom marken. Loppet blev för övrigt en Succé!

Söndag förmiddag - Spontanbesök på Liseberg med Lina - Betyg 5 av 5. Strålande sol, Balder, uppskjutet, sagoslottet och en stor glass. Kan det bli bättre avslut på vistelsen? Ja det kan det, för jag vann en Mjukisdjurstiger i djungelspelet!

Därefter flög vi hem, jag hade fönsterplatsen (eller kanske snarare tog fönsterplatsen) Satt och tittade ut hela resan, och fick se Sandhemssjön, tyvärr skymde några moln själva sandhem =( Men Falköping fick jag se i sin fulla storlek! Tycker verkligen om att se saker från fågelperspektivet.


RSS 2.0