Summering av den senaste tiden...

Då jag tappat frekvensen ganska så rejält när det gäller att uppdatera denna blogg så får jag ta igen det med en summering av den senaste tiden:

- Har varit hos frisören för att klippa och slinga mig, blev ganska nöjd.
Tjuvlyssnade då på kunden bredvid mig när han pratade om vad han jobbar och har jobbat med, det visade sig att han skriver alla frågor till postkodsmiljonären, Jeopardy, Sveriges smartaste barn och tidigare vem vill bli miljonär.
Skönt jobb, han är nog ingen man vill spela TP med!

- Fått en kondom hemskickad från Stockholms Läns Landsting enheten för sexualitet och hälsa. Då jag har fyllt 23 år så betyder det att jag inte längre får gå till ungdomsmottagningen längre. Betyder det att jag är vuxen?

- Har bakat bröd för första gången (tror jag) sedan jag flyttade hemifrån för snart 5 år sedan. Jag har lovat mig själv att det inte kommer att dröjja lika länge tills nästa gång.

- Städat lägenheten från golv till tak, fick ett ryck och ägnade en hel dag åt att städa.

- Fått diverse medicinska behandlingar, bla annat akupunktur i båda öronen.

- Varit hos min vän Lina och varit onyttig, vi åt en massa Ben&Jerrys Glass och munkar + att vi kollade på Lejonkungen 3, den visas utifrån Timon och Pumbas perspektiv.

- Fått mina och Magnus tågbiljetter till Åre, vi åker den 19 mars och blir borta över påsken. Snö, berg och skidåkning, jag längtar!

- Magnus har fyllt år, tillsammans med Christoffer (En av Sveriges absolut bästa brottare i 74 kgs klassen) gav vi Magnus ett brottogram. Jag filmade och Christoffer brottade ner magnus. Det var skitroligt!

- Fixat en del med den stundande klassfesten som kommer att bli av den 8 mars, det verkar som om de flesta kunde komma!

- skrivit en omtenta på en lördag, satt i ca 4 h 30 min. Nu hoppas jag verkligen att jag klarade den!

- Varit på exkursion med klassen ute i Åkersberga, det var inte lika roligt. Fick då också reda på att nästa exkursion innebär en övernattning i Hedemora. Vi ska på "klassresa" igen...kul kul.

- Tagit ett trist beslut, jag följer inte med mina klubbkamrater till Portugal den 31 mars för ett 2 veckors träningsläger i solen. Jag stannar i stället hemma för att plugga...Detta lägret hade jag sett fram emot väldigt länge, känns surt att inte åka med.

- Fått en inbjudan av Stockholms stads idrottsnämnd. De bjuder in alla Stockholms senior SM-guldmedaljörer från förra året (jag vann i stafett 4x1500meter). Det kommer att bjudas på middag i Stadshuset i Prinsens galleri, detta går av stapeln den 3 april. Då jag inte åker med till Portugal så kan jag nu gå på detta istället, så något gott förde ju det trista beslutet med sig.

  Skulle kunna fortsätta att summera lite till, men tror nog att jag fått med det mest väsentligaste nu.Solen skiner i Haninge idag=)

Strålande solsken ute idag, otroligt härligt. Bestämde mig för att ta en löprunda, det höll i si sådär 20 min sen fick jag avbryta. Vänster hälsena protesterar högljutt och det krånglande baklårsfästet ger inte med sig heller. Börjar bli aningens aningen trött på detta nu! 

Annars är jag tillbaka i vardagen igen efter helgens och måndagens festigheter.

Morfars 75 års kalas var helt kanon, gott att äta gott att dricka. Jag ställdes också inför min hittills största prövning när det gäller nyårslöftet om att inte äta något godis. En stor skål med en massa gott godis ställdes fram, jag löste problemet med att inte gå närmare än två meter ifrån skålen vilket gjorde att jag helt enkelt inte nådde fram till skålen hur jag än bara mig åt...skämt åsido det var inga problem!

I måndags fick jag för tredje gången mottaga Haninge idrottscampus stipendie på 10 000 kr.
Det var ett oerhört välkommet tillskott till den något tunna plånboken. Större delen av pengarna kommer att användas till att betala lägenhetshyra i sommar.

Nu är det full fart med tentaplugg fram tills på lördag =(


Klassfest vore skoj!

Har haft en riktigt skön dag idag, vaknade upp utsövd runt halv niotiden idag för att sedan äta frukost i lugn och ro.
Tog därefter tåget upp till Falköping, staden där jag bland annat gick tog studenten i, kom i kontakt med friidrotten och gjorde mitt första banlopp (på tartan), hade min första "riktiga" flickvän, hade min värsta och första fylla (på samma kväll) med mera =) Staden som inte är speciellt vacker egentligen har präglat mig en aning...

Efter att ha anlänt till Sveriges kotätaste kommun (jag vet, det säger det mesta) så styrde jag kosan mot odenbadet för att köra ett hårt vattenlöpningspass, det blev 50 st 30X15 sekunders intervaller (kör alltså i 30 sek och vilar i 15 sek). Därefter träffade jag Rebecca som jag inte sett på ca 3 år, vi besökte våra gymnasielärare från Hotell och restaurang tiden. Väldigt skoj! Mycket var sig likt, lite hade ändrat sig.
Ett förslag från lärarna var att vi skulle samla ihop klassen för en klass fest, laga mat tillsammans som förr =) Leka lekar och dricka lite gott.

Vi tände ju såklart på idén!  Problemet är bara att vi inte har en aning om vad så många andra i klassen gör, men vi var vi bara tot 10 st, så det borde ju inte vara så svårt att få ihop alla. En som vi visste var David som är Restaurangchef på Mc donalds, vi åkte dit. Han gillade också idén. Så nu ska vi tre jaga rätt på de andra. Vore grymt kul att träffas, de har snart gått 5 år som vi gick ut. Tiden går vaaansinningt fort!

Hemma i Sandhem igen vid 17, hjälpte mormor och morfar att bära lite bord inför morgondagens 75 års fest.
Och så hamnade jag här, nu väntar jag bara på att pizzan som mamma bakar ska bli klar...


Sweet home Sandhome

Lynyrd skynyrds låt Sweet home Alambama får jag villigt erkänna låter bättre som låttitel än Sweet home Sandhome... 

Men men, Sandhem har ju så mycket mer att erbjuda än Alabama. I morgon har Sandhem mig till exempel =)
Åker nämligen hem i morgon, Anledningen är att morfar fyller 75 år på lördag och det ska så klart firas!

Hade först inte tänkt att åka hem då jag nyligen var hemma, men efter ett tags funderande så kändes valet ganska enkelt ändå. Alltid roligt att komma hem, och vem vet när jag har möjlighet att åka hem nästa gång.

Tack och bock

Helgen som gick...

Helgen som gick var roligare än normalt.
Anledningen till det var att jag hade påhälsning av två sandhemsgrabbar, nämligen Johan och David.
Dessa två gossar har man alltid roligt tillsammans med. Mycket snack om tider som varit blev det naturligtvis, men även tider som komma skall : ) Bland annat Davids 25 års fest i Gbg i november...

Vi gjorde ganska lugna saker, bland annat så guidade jag Johan i Gamla stan, vilket uppskattades då johan till skillnad från många andra av mina vänner har ett stort intresse för historia. I lördags var vi ute på stan (Johans kompis stefan var också med, han du dejtade från Falköping Lina du vet, haha), vi fikade, åt middags buffe´ på min favorit kina restaurang, drack öl på söder (jag drack cider) och bara hade det skönt.

Nu lär det dröjja innan vi ses igen, lite trist. Fast det gör inte så mycket egentligen. Vi vet vart vi har varandra =)

Over and out


Frostface...

Hittade den här mysiga bilden när jag rensade min kamera...

image11

Bilden är ifrån min och Magnus lilla vintertur i Idre runt nyår. Behöver jag säga att det var kallt?!

Har fått nya löpardojjor =)

Var visserligen över en vecka sedan som jag fick mina nya löparskor...
Slänger in en bild på dom.

image10

Överst är lättviktsskorna katana racer.
I mitten är Structure triax, dom är nog snyggast va?
Underst är Airzoom Equalon 2 (vilket namn egentligen, Air Zoom=)

Har än så länge bara använt Equalon, rätt sköna.

Underkänt!

Fick tillbaka min tenta som jag skrev för ett tag sedan.
Resultatet blev underkänt,vilket jag får skylla mig själv för när jag börjar plugga dagen innan.

Har nog aldrig varit så omotiverad till att plugga som nu.
Var dock endast 2 p från godkänt, så lär fixa omtentan i alla fall.


RSS 2.0