Tillbaka tillfälligt

I morses vaknade jag i Köpenhamn, nu ligger jag i min soffa i Stockholm och på tisdag somnar jag i Helsingfors. Lite faschinerade ändå hur det går att förflytta sig så snabbt.

I går avverkades de tredje och minsta midnattsloppet, nämligen Ml Frederiksberg (Köpenhamn). Tyvärr väldigt få anmälda (ca 1900) men det uppenbarades ändock en känsla av midnattslopp med bland annat ett sambagäng, mycket ljud och ljus. Bästa aktiviteten var utan tvekan den internationellt kända "dj Mobban" som lirade AC/DC så att det stod härliga till. Blev riktigt taggad att springa snabbt, vilket jag dock inte gjorde. Jag nöjde mig med att vara hare och peppcoach istället och joggade imål på 44.22. Vilket ledde till en 78:e plats bland 814 män.

Skall nämna också att jag spran på 36.47 i stockholm, då jag tog det hela lite mer seriöst, men ändå inte.
Det är riktigt kul att springa lite längre lopp, ska nog börja göra det lite mer istället för att bara harva runt på friidrottsbanan.

Får se om jag även springer i Finland, har blivit sjuk nu efter Köpenhamn så det känns lite osäkert.

Måste också nämna att jag bokat flygbiljetter till en annan Europeisk Huvudstad , äntligen blir det av :) Fast borde kanske inte ropa hej i glashuset ännu!

Hörs och ses!


Tivoliiii

Har ikväll besökt den anrika nöjesparken Tivoli. Väldigt mysigt, skulle dock varit mysigare om jag haft en vacker flicka vid min sida istället för en snorig Johan.

Det fanns inte så mycket attraktioner, men väl restauranger. En skön berg o dalbana fanns det dock samt två andra "värstingar" som Johan inte vågade åka.

I Morgon är det dags för Midnattslopp igen!

Nu sova

Men tjaaa!

Kul att du har hittat hit :)

Jag är ju inte allt för flitigt här... Ändå har det hänt en massa! Bland annat har det avverkats två Midnattslopp, varav det i Sthlm fick mycket utrymme i media. Ska inte skriva något om mer om det än att vissa medier (läs Aftonbladet och Expressen) har sjunkit än lägre i mina ögon. 

Jag passade också på att springa loppet i Sthlm, har jobbat med ML sedan 05 så tyckte att det var dags att springa. Det var riktigt kul, skön stämning, massvis med folk som hejade! Så kan förstå varför över 21 000 människor anmäler sig till loppet.

Just nu är jag ute på turné med min följeslagare Johan "The shark" Moberg. "Midnattsloppet on tour" befinner sig i Köpenhamn för att på lördag klara av det tredje Midnattsloppet. Endast ca 1800 anmälda löpare hittills, menvi ger 110 procent ändå! Kan nämna att jag gillar Köpehamn. Känns mer internationell än Stockholm. Sedan cyklar varenda kotte här. Överallt ses cyklister!

Efter Köpenhamn bär det av till Helsinki för det första Midnattsloppet där. Anmälningarna till de loppet går fint. Så det kommer att bli en riktig folkfest nästa lördag.

Dags för John Blund att komma och hämta mig.

På återläsande


DN-Galan

Har inte varit så flitig här det senaste...varken tid eller lust för att uppdatera finns.

Men ska skriva lite kort om DN galan som gick i fredags. Där sprang jag mitt andra och sista 800 meters lopp för året. Jag är dock sugen på att tävla vidare nu då jag vet att jag skulle springa mycket snabbare redan i nästa lopp. Men tog det beslutet för länge sedan att jag inte skulle tävla efter DN-galan. Det är och förblir en mellansäsong för mig detta.

De yttre förutsättningarna var i fredags alldeles ypperliga. Dessvärre var inte de inre förutsättningarna de bästa. var riktigt tung i kroppen och speciellt i framlåren. Har ingen fart i benen för tillfället. Vilket inte är så konstigt med tanke på vad jag tränat eller kanske rättare sagt inte tränat de senaste månaderna.

Hur som helst så spang jag i de nationella förtävlingarna innan själva huvudgalan. Redan på uppvärmningen kände jag att jag skulle få slita hela loppet. Startade på bana sjuuuu tillsammans med klubbkamrat Klintan. Han släppte mig i starten och jag kom iväg bra och låg runt 4-5 vid 200. Låg kvar där vid 400 som jag passeradepå ca 55.5 sek. Ut på bortre lång där farten som oftast höjs en aning så tryckte jag på det jag kunde, men det gick inte alls. Har ingen fart i benen, bara tröghet. Men men försökte spurta på så bra som det gick. Höll ihop hela vägen in även fast det inte gick så snabbt. Kom i mål på 1.53.65 vilket är en rent ut sagt en riktig skittid. Men jag är faktiskt ganska nöjd med den med tanke på förutsättningar med. Nu har jag något att utgå ifrån och jobba vidare med inför 2011 års-säsong då jag tänker komma tillbaka till banan bättre än någonsin!

So long


RSS 2.0