Fler resor på gång!

Skall åka till oerhört vackra staden Wien den 23-26 sept!  Var där 2003, så det skall bli ett kärt återseende. Turista, umgås och njuta står på schemat.

Fick in spontan idé när jag satt på Kastrup för två veckor sedan om att åka till Island, ett samtal till Magnus och saken var klar. Vi skall till Island den 2-9 okt! Ett av mina drömresemål skall bli något annat än en dröm. Vi åker till sagoön för att bestiga Hekla samt Hvannandalshnjúkur (högsta toppen på Island 2110 möh), göra Reykjavik, glaciärvandra, titta på geysrar, bada i heta källor, spana på vulkankratrar, stora vattenfall och annat mystiskt. Har hyrt en bil för att kunna köra runt hela ön för att inte missa något.

Levererar nedan ett gäng bilder på platser vi tänker besöka:Som ni säkert förstår så kommer det att bli ett riktigt äventyr, som alltid när the great little Mink är med.

Nä, nu löpning! Om jag nu ska bli någorlunda vältränad så måste jag ju träna. Går inte bara att ligga på soffan.

Do what you like
Like what you do


ML tour över för den här gången

Idag är det lördag, vilket enligt de 4 senaste lördagarna har betytt Midnattslopp! Men inte den här lördagen, för efter Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors så är turnén över, ingen mer hotellfrukost, inga fler t-shirts att dela ut, inga chip att chippa, inget infotält att etablera, inget jobb sent in på småtimmarna. Känns lite tomt, men samtidigt skönt att få vila upp mig lite. Det har varit jäkligt kul, men samtidigt slitsamt. Extra kul har det givetvis varit för att min gode vän Johan "the shark" Moberg har varit med på den här resan. Nu är det bara att ta ny fart inför 2011 års alla lopp :)

Nedan en bild midnattsloppet (starten i Helsingfors) fanpage på facebook, du har väl tryckt på "gillaknappen"?!


Loppet i Helsingfors blev en succé för att vara första året med 4649 stycken anmälda! Bådar gott inför kommande år med det intresset :)

http://www.facebook.com/jessica.sandbacka#!/pages/Midnattsloppet-2010/111716552173717?ref=ts är adressen för vår fanpage förresten ifall du skulle ha missat den.

Efter lördagens lopp i Helsingfors avrundade vårt sköna gäng med en rejäl fest på båten hem. God mat, mycket vin, egen show med stå upp komikern Hasse Brontén, en massa sång, dans och en skvätt av den svenska whiskyn Mackmyra, någon som testat den?! Oerhört välsmakande! Besök gärna deras hemsida för mer info http://www.mackmyra.se/content/start/

Avslutningsvis vill jag ge credd till Lasse Kronér som under gårdagens Doobidoo på Svt under allra bästa sändningstid började prata om Midnattsloppet och att de avgörs i ovan nämda städer. Det är fan stort :)

Må väl!

Times gettin cold

Det är blåsigt och kallt här i Helsinki!

Har nu jobbat 3 dagar i utdelningsbutiken Stadium Forum och än så länge har ingen finne dragit kniv eller kastat kokande bastuvatten mot mig.

Istället ler dom när jag säger de inövade finska fraserna. I morgon är det dagen D, eller som Johan uttryckte det La Grande Finale! Sista spurten för vår turné, sista Midnattsloppet! Börjar bli lite sliten, men samtidigt ska det bli kul. Eventuellt tar jag och springer loppet också (Vill ju uppleva DJ Mobbans stora show längs banan), men det beror på hur min förkylning gestaltar sig.


Nedan lite bilder som jag lånat från Hammarbys hemsida ifrån ML Sthlm:


Fem sportbilar äntrar startrakan för att leverera startpistolen!


En mäktig syn att se startfältet!


Jag står nästan längst till vänster i gul tröja och ska sätta igång tiden

För den som vill se fler bilder kan ni besöka http://www4.idrottonline.se/templates/Gallery.aspx?id=502777

Skrev i ett tidigare inlägg att jag bokat flygbiljetter till en Europeisk huvudstad. För er som inte vet vilken så är det Wien där jag ska hälsa på en flicka som jag träffade för 12 år sedan och inte sett sedan dess :) Ska bli hur kul som helst, dels att se den vackra och historisk intressanta staden Wien och dels umgås med henne under några dagar!

Sov gott alla rockers där ute!


Moi Mukulat

Terve!

Som ni säkert förstått så är jag i Finland. Och nu pratar jag i princip flytande finska efter en dag i utdelningsbutiken. Har två urgulliga tjejer i butiken som lär mig och Johan både det ena och det andra ;) Haha.

Tror att Midnight Run här i stan kommer att blien succé på lördag. Över 4200 är redan anmälda och fler lär tillkomma. Superkul! 

För dig som bara kan räkna till Yksi, kaksi, kolme på finska kommer här fortsättningen:

Neljä
Viisi
Kuusi
Seitsemän
Kahdeksan
Yhdeksän
Kymminen

Så nu kan ni räkna till tio på finska :)

Hauskaa iltaa / Eder tillgivne Joakim

RSS 2.0