Testlopp

Sprang ett testlopp i måndags, 600 m. Det gick förvånansvärt bra, så på lördag ska jag till Norrtälje för att springa Stafett SM! Blir skoj, hade verkligen inte räknat med det.

Ha en skön dag!


Midnattsloppet + Eeze Spray = sant

Fick nu ikväll för första gången syn på reklamfilmen för Eeze spray som just nu rullar på diverse kanaler. Lite häftigt att se. Eeze Spray är nämligen stolt spronsor av Midnattsloppet.

Det går att både se reklamfilmen och tävla om startplatser och sportutrustning för 5000 kr på http://eezespray.se/page6.asp

Tjipp!

Någon som fortfarande läser här?

Ja det är en befogad fråga efter ett ganska långt blogguppehåll...

Kör en kort summering av de väsentligaste:

Johan "the shark" Moberg har anslutit till Midnattsloppsorganistationen. Hans främsta uppgifter är att passa upp mig, kopiera papper, koka kaffe och handla glass. Detta har han skött på ett ypperligt sätt så nu funderar jag på att kanske tillåta honom att även städa mitt stora kontor. Det beror på hur han sköter sig kommande vecka. Fortsätter han att enbart svara "yes boss" och "yes master" som han är beordrad att göra så kommer jag nog låta honom få lite mer avancerade arbetsuppgifter.

Jag har dragit på mig spikskorna för att försöka ta en plats i Stafett-SM laget. Senaste passet sa dock baklåret ifrån, så det återstår att se huruvida det går med målet.

Har varit nere i Göteborg sedan i onsdags och jobbat under varvsmässan. Många inbjudningar och gratis t-shirt delade vi ut. Så roligt att se människors reaktioner när dom får en riktigt schysst träningströja helt gratis. Ingen väntar sig det (förutom dom som fick en t-shirt förra året). Efter helgen blir det intressant att se hur mycket anmälningsfrekvensen till ML Gbg ökar.

I går lördag var en trevlig dag, Sverre och jag cyklade ner på stan med målet att köpa en kostym. Det var inga problem, hittade en något slimmad och snygg Tiger of Sweden till ett bra pris att ha på stundande bröllop. Därefter hade Pär och Hanna bjudit in till grillning på kvällen, David, Sara och Ellen var också bjudna. Otroligt trevlig tillställning i goda vänners lag.

Snabb sväng i Sandhem har hunnits med, Black jack spelade på Sägnernas. Även en sväng i Jönköping vart det, min kusin hade 30 års fest. En vuxen lugn, trevlig och städad fest vart det :) 

Har börjat och packa lite granna inför kommande helg. Lämnar Haninge för Gullmarsplan. Känns kul. En liten nystart.

Det finns mer att skriva om , men jag hinner inte för snart rullar tåget in på Stockholms Central.

Vart är solen som sken nere i Göteborg?!


Valborgsmässohelgen...

...Blev en bra helg.

I fredags var det trevligt umgänge med Sandhemsfolk och andra "vanliga människor" som gällde. Några glas vin blev det, ingen utgång utan bara städade förfester. Roligast så.

Nu är vi 6 st Sandhemspojkar som bor i och med omnejd Stockholm, tror det blir en riktigt kul sommar med dessa herrar (och även med er andra vanliga människor ;-).

Under gårdagen tog det en stund innan jag hade kommit igång,men när jag väl gjorde det så blev det ett 3 timmar långt träningspass. Först invigdes mina rullskidor som jag aldrig han använda när jag köpte dom i höstas. Dom var riktigt tröga att åka på. Var inte roligt över huvudtaget. Men det kanske berodde på att kroppen inte var så pigg heller. Direkt efter rullskidorna tog jag cykeln och körde ut till Tyresta nationalpark.


Jokken står och spanar i Tyresta nationalpark.

Att cykla mountainbike ute i terrängen är otroligt kul. I tyresta finns massor med stigar som lämpar sig för cykling, de är dock mycket rötter, stenar och berghällar att forcera. Hela tiden måste snabba beslut om vägval tas, balansen prövas, styrka och teknik sätts på sin spets. Att vädret nu inbjuder till att cykla i t-shirt gör ju inte saken tråkigare precis! Fortfarande är det blött och lerigt på sina ställen, vilket gör det lite grisigare så som mountinbikecykling ska vara :) 

Har kommit fram till Stensjön, tyst och stilla.

Nu blir det ett löppass, hade inte tänkt att springa idag utan vara inne och jobba istället. Men nu när jag skriver det låter det ju helkorkat. Jobba istället för att vara ute i solen och springa, det gör man ju bara inte :)

Blir nog styrkepass ikväll också, summa sumarum 8 pass denna veckan. Mot 7 förra och 9 förrförra. Oj sähär mycket har jag inte tränat på över ett år.

Hej!

ML träningsträffar

Något sen uppdatering, men nu är i allafall träningsträffarna inför Midnattsloppet igång. Det drog igång i onsdags med lite fartleksintervaller. Jag själv var med och sprang passet tillsammans med den snabbaste gruppen. Blev riktigt imponerad av deras kämparvilja, de tog ut sig ordentligt!


Runt 90 stycken anmälda är bra för at vara första gången. Ovan ses gruppen under en av uppvärmningsövningarna som huvudtränaren från Sats höll i.

Grupp 1 och 2 får instruktioner inför stundande träning.

Efter att ha pratat med både deltagare och tränare så kan jag konstatera att nog de allra flesta tyckte det var riktigt lyckat. På onsdag kör vi igen! Anmälan kan fortfarande göras på www.midnattsloppet.com. Det kostar 295 kr.

RSS 2.0