Putsade fönster kl 07.30 i morses...

Jag tänkte att jag fortsätter att summera lite av vad som hänt det senaste, men börjar med den lite ovanliga starten på min dag idag:

Fick ett SMS av Magnus i morses när jag vaknade kl 07.10, där det stod.
"Ta med dig fönsterputs om du har, någon har kastat ägg på mitt fönster"
Jag hade inget fönsterputs men däremot köksputs, det stod mot mat och fettfläckar på flaskan, vilket ägg i högsta grad kan betraktas som.

Så gick ner till Magnus ca 07.20. Det hade blivit en rejäl fläck på fönstret. Så vi satte igång 07.30 en söndagsmorgon i regnet att putsa fönster. När äggfönstret var klart körde vi på med dom andra två också, det var ju lika bra. Så en liten ovanlig start på dagen var det allt =)

Därefter var det vasaloppet som gällde, vi körde på samma succé upplägg som förra året.
Janne kom lagom till starten kl 08.00, därefter bjöd Magnus på frukost. Efter halva loppet plockades blåbärsoppan fram för att komma i riktig stämning. Men den lite efter ca 6 mil (av de 9) när en norrman rycker och går ifrån. Ok det gjorde inte så mycket att det var en norrman som vann, men han förtog oss på den speciella "vasaloppsspänningen" som brukar uppstå när det är 2 eller flera stycken som fightas om segern.
Men men, grattis Jörgen Aukland som vann, du var värd segern efter 7 topp tio placeringar.

Veckan som gått har inte varit så jättekul, har mest varit i skolan och pluggat. Enda kul under veckan var väl när jag, Magnus, Sofia och Lina var på en gratis förhandsvisning av filmen Into the wild. En film baserad på en sann händelse, den var sevärd. Kanske något lång och seg vissa partier. Men oj vilka vackra vyer det visades.

Jag fick ett litet ryck igen i onsdags kväll och lagade en massa mat, bland annat en stor Wok, köttfärssås, köttbullar och biffar. Fick dessutom göra eget ströbröd till köttbullarna då jag glömde att köpa i affären. Mitt egengjorda fungerade utmärk. Jag avslutade kvällen med att baka bullar, gjorde dom i 4 olika varianter ; Kanel, Vanilj, kardemumma och en kombinerad Vanilj/kardemumma. Garnerad med både mandel och pärlsocker.

Gick på torsdagsmorgonen ner till Magnus och la i smyg en bullpåse i hans frys. Något som han blev väldigt glad och förvånad över när han hittade dom, bullarna åts sedemera upp under vasaloppets gång.

Träningsmässigt, motivationen börjar återvända så smått men Springer fortfarande inget. Kör på med vattenlöpning, cykel och styrka. Igår blev det ett bra vattenlöpningspass, hade hela bassängen för mig själv då jag fick gå in en timme tidigare än öppningsdags.

Träffade Linda igår också, alltid lika söt och snyggt klädd  =) Vi tog en Smoothie inne i stan, sedan blev det melodifestivalen hemma hos mig, några bra låtar var det. Men bäst var Björn Gustavsson, räcker ju med att titta på killen så börjar man ju att garva. Vi åt glass också, som faktiskt var ganska god. Och Linda, den tog slut ganska så snabbt idag, kunde inte hålla mig. Men nu ska jag sluta köpa glass på ett tag har jag bestämt mig för.

I morgon början en ny vecka, den kommer bli rätt tuff med mycket skolarbete. Men har ju helgen att se fram emot med middag med syskon+kusiner+mormor och morfar på fredagen och klassfest med gymnasieklasskamraterna på lördagen.

Nu har jag suttit här för länge...


Stort grattis till Hide-a-Lite Mullsjö AIS!

Fick precis höra att Hide-a Lite Mullsjö AIS tagit steget upp till Världens bästa innebandyliga, nämligen den Svenska superligan. Det är riktigt stort!

För er som inte vet det, så kommer jag från den lilla kommunen Mullsjö i västergötland med 7046 invånare (1 nov 2007). Så det är därför som jag tycker att detta är så stort. Kul med lite fler landsbygdslag än bara stadslag.
Jag ser redan fram emot när dom kommer till Stockholm för att spela, räkna med mig på läktarna!

Så ett stort Grattis till er i MAIS! Speciellt till min barndomskamrat Lenni L som spelar back i laget och till Jocke D som är Ass Coach =)


RSS 2.0