090909

Kul datum idag...

Efter nästan en hel månad utan någon egentlig träning att tala om så var det skönt att igår dra igång med träningen igen, (har gått upp över 5 kg i vikt!). Nära två timmar av tuff benstyrka avverkades. Idag står ett skönt cykelpass hem från jobbet på programmet.

På lördag ska jag för första gången prova på att paddla en 6-manna kajak, det ska bli intressant att se hur vi kommer att tajma varandras drag! Återkommer förhoppningsvis med lite bilder därifrån. Vet inte om jag vågar ta med mig kameran nämligen.

Satt en stund på Youtube för ett tag sedan och hittade lite filmer från midnattsloppet. Fastnade för en, kolla gärna den så förstår du lite vad det är jag jobbar med/mot/för.

http://www.youtube.com/watch?v=7P5qjQUsm6w

Ser mäktigt ut när funktionärerna leder fram en startgrupp till starten, ser ut som en armè som tågar fram för att dra ut i krig!

Någon som förresten vet hur man lägger in en youtubelänk så att man kan titta på den i själva bloggen?


Tack och bock


Kommentarer
Postat av: Anna

Hallå där! Väldigt inspirerande video får jag säga, kul att se!

Om du vill ha den på bloggen så lägger du in den här texten:

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7P5qjQUsm6w&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7P5qjQUsm6w&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>



Du hittar den där det står Bädda in eller Embed på engelska.

Hoppas det går vägen:)

2009-09-09 @ 10:21:43
URL: http://weleda1.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0