ML tour över för den här gången

Idag är det lördag, vilket enligt de 4 senaste lördagarna har betytt Midnattslopp! Men inte den här lördagen, för efter Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors så är turnén över, ingen mer hotellfrukost, inga fler t-shirts att dela ut, inga chip att chippa, inget infotält att etablera, inget jobb sent in på småtimmarna. Känns lite tomt, men samtidigt skönt att få vila upp mig lite. Det har varit jäkligt kul, men samtidigt slitsamt. Extra kul har det givetvis varit för att min gode vän Johan "the shark" Moberg har varit med på den här resan. Nu är det bara att ta ny fart inför 2011 års alla lopp :)

Nedan en bild midnattsloppet (starten i Helsingfors) fanpage på facebook, du har väl tryckt på "gillaknappen"?!


Loppet i Helsingfors blev en succé för att vara första året med 4649 stycken anmälda! Bådar gott inför kommande år med det intresset :)

http://www.facebook.com/jessica.sandbacka#!/pages/Midnattsloppet-2010/111716552173717?ref=ts är adressen för vår fanpage förresten ifall du skulle ha missat den.

Efter lördagens lopp i Helsingfors avrundade vårt sköna gäng med en rejäl fest på båten hem. God mat, mycket vin, egen show med stå upp komikern Hasse Brontén, en massa sång, dans och en skvätt av den svenska whiskyn Mackmyra, någon som testat den?! Oerhört välsmakande! Besök gärna deras hemsida för mer info http://www.mackmyra.se/content/start/

Avslutningsvis vill jag ge credd till Lasse Kronér som under gårdagens Doobidoo på Svt under allra bästa sändningstid började prata om Midnattsloppet och att de avgörs i ovan nämda städer. Det är fan stort :)

Må väl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0