Chokladdag!

Dagen har varit fullspäckad, löpning i morses, städning av lägenhet, stress in till stan för massage (förövrigt ingen "skönmassage", utan det gör rejält ont) , chokladätning med Lina på nordiska muséet, Middag med Fia på söder...

Som jag skrev i onsdagens inlägg så skulle jag och Lina på Chokladfestivalen på nordiska muséet idag, och som vi åt choklad! Den fanns  i alla möjliga smaker som man kan tänka sig, och i alla möjliga färger och former. Med ca 40 utställare så fanns det gott om choklader som man fick provsmaka, har svårt att välja ut någon favorit av alla men kan nämna vit mango och limepralin, mörk skogsbärspralin,mörk pistagepralin, ljus lakritschoklad + alla andra choklader med runt 60-70 % kakaonivå. Dessutom fanns diverse kreationer från finalisterna i årets konditor till allmän beskådan. Helt otroligt vad man kan skapa av choklad. Hörde också att man haft en modevisning för något år sedan där modellernas "kläder" var av enbart choklad. Tänk att få äta upp dom kläderna på en vacker kvinna...lycka!

image1
Såhär kunde det se ut.


Såg en tant idag också, skulle gissa på att hon var runt 75 år. Hon sprang för att hinna med pendeltåget, hon var faktiskt ganska snabb, något lågt knälyft kanske men skulle säkert kunna ställa upp i  veterantävlingar och hävda sig bra.


Kommentarer
Postat av: Lina

Har du redan ätit upp den?! Hahaha! Du är för dålig Jocke!

2007-10-13 @ 00:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0