I går var det full fart...

Klev upp kl 06.00 för att äta frukost, därefter åka buss in mot stan och Universitetet där jag och magnus skulle roa oss med att dela ut nudelpaket med lite reklam på om tågpaket upp till Åre. Företaget vi skulle göra detta arbete åt beräknade att det skulle krävas 4x2 timmars arbete, vi gjorde detta på 1 x 90 min. För detta "besvär" fick jag och Magnus en mössa, fika, tågbiljetter tor Åre och biobiljetter. Rätt OK! Arbetet var dessutom väldigt roligt, speciellt att se främmande människors olika reaktioner på när någon sträcker fram ett paket med nudlar.

Därefter åkte vi till Solna för att lämna bilen vi fått låna och sen vidare mot Sjukgymnasten på andra sidan stan. Kom naturligtvis 20 minuter försenade till Sjukgymnasten, så hon fick ta en lite senare lunch...Efter besöket hos SG så gick vi till Muffinsfabriken, där dom gör världens godaste muffins =) Köpte två stycken var till lite färdkost.
Klockan är just då 12.30.

12.50 befinner vi oss inne i stan igen där vi köper en massa godis för kvällens enkätundersöknings jobb. Tanken är att vi genom godis skall locka människor att svara på en enkät om Torvalla sim- och sporthall som vi hjälper Haninge kommun att genomföra.

Tillbaka i Haninge igen runt 14- tiden. Mat ordnas, sen iväg för nästa besök ; Polisstationen. Påvägen till polisstationen träffar vi av en slump två av grabbarna vi hade jagat i söndags. (Magnus utredde cykelstölderna lite på egen hand under måndagen där han fick fram nya viktiga faktan, som bara skulle bli rörigt om jag berättade dom här.) Grabbarna vi träffade igår berättade en hel del för oss, cykelhjulet från i söndags hade inte dom stulit utan den tredje grabben som var med dom, och att dom bara hade träffat på honom utanför sporthallen. Killen hade då sagt att han varit och köpt hjulet av en kompis. Detta hävdade dom i alla fall vara sanningen, och de verkade rätt trovärdiga. 

Hur som helst  så sa grabbarna att den här tredje kille som dom träffat  på brukade ha en massa fuffens för sig. Vi frågade vad grabbarna tyckte om att vi skulle gå till Polisen, detta hade dom ingenting emot, de snarare insisterade på att vi skulle göra det.
Under Magnus lilla egna utredningsrunda hade han fått reda på  att en ytterligare kille (nämner inga namn eller andra demografiska faktan)  brukade roa sig med att sno cyklar, igår åkte vi också förbi denne fjärde killes portuppgång där vi fann några cykelramar liggandes.

Kl 15.50 äntrade vi polishuset, där vi fick kliva in i på ett kontor. Vi beskrev allt vi sett, hört och gjort. De blev väldigt imponerade och trodde att vi var blivande poliser, hum kanske det =) Särskilt gillade de att vi återgäldat hjulet ifrån söndagskvällen. Kände oss naturligtvis som hjältar. haha!
Polisen som skrev ned våra iakttagelser var en kvinna, en väldigt snygg polis bara några år äldre än jag själv. Hon hade uniform på sig, Kvinnor i Uniform är väldigt sexigt! Kan förstå att många kvinnor tycker att män i uniform är sexigt.

Kl 17 började vi träna, hann dock bara träna en kortare stund innan vi förflyttade oss 50 meter för att göra en enkätundersökningen. För varje genomförd enkät får vi 20 kr. Igår fick vi ca 100 stycken att svara på enkäten under ca 2 timmar, timpenningen blir då 500 kr. inte så pjåkigt =)

Vi avslutade med att träna en timme till, sen mat, sen sova (åt och sov på varsitt håll såklart !)
Sådana här dagar gillar jag när det är full fart och där det händer lite.

Ikväll ska vi fortsätta med enkätarbetet, jag ska bara genomföra ett wet west intervallpass i simhallen först.

Oj vilket långt inlägg det blev...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0